ΖΥΠ

ΖΩΙΚΑ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τι είναι τα ΖΥΠ;

Τα ΖΩΙΚΑ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ή ΖΥΠ περιλαμβάνουν προϊόντα ζωικής προέλευσης ή άλλα προϊόντα που λαμβάνονται από ζώα και τα οποία δεν προορίζονται πλέον για να καταναλωθούν από τους ανθρώπους.

Η FARGECO HELLAS διαθέτει όλες τις απαραίτητες άδειες για τη συλλογή και τη μεταφορά όλων των κατηγοριών (1,2,3) των ζωικών υποπροϊόντων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3

Είμαστε η μόνη εταιρεία που συλλέγει πόρτα πόρτα τα ζωικά υποπροϊόντα από
κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία, σούπερ μάρκετ, καταστήματα πώλησης τυροκομικών, γάλακτος, αλλαντικών, βιομηχανίες παραγωγής τροφίμων, σφαγεία κ.ά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2

Συνεργαζόμαστε με πτηνοτροφεία, χοιροτροφεία παραλαμβάνοντας τα νεκρά ζώα τους καθώς και τα κατασχεμένα προϊόντα τα οποία η Αρμόδια Αρχή τα έχει χαρακτηρίσει ως 2 λόγω της παρουσίας βακτηρίων ή άλλων βλαβερών ουσιών, ή λόγω της απώλειας της ψυκτικής θερμοκρασίας που απαιτείται.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 1

Με απόλυτο επαγγελματισμό και με προσιτό κόστος, φροντίζουμε για τη μεταφορά και την αποτέφρωση των ζώων συντροφιάς τα οποία παραλαμβάνουμε από ιδιώτες ή κτηνιατρεία. Σύντομα θα λειτουργήσει ειδικός αποτεφρωτήρας στη μονάδα μας στον Ασπρόπυργο, ο οποίος θα παρέχει τη δυνατότητα ατομικής καύσης των ζώων συντροφιάς, αλλά και την παράδοση της τέφρας στην οικογένειά τους.

Συνεργασίες

Συνεργαζόμαστε με Δήμους και Περιφέρειες για τη συλλογή, τη μεταφορά και την αποτέφρωση νεκρών ζώων από δρόμους, από μεγάλες μονάδες εκτροφής ζώων, από τσίρκο, από ζωολογικούς κήπους κ.λπ.

Η μονάδα ενδιάμεσου χειρισμού στον Ασπρόπυργο είναι απολύτως οργανωμένη για την παραλαβή, τη διαλογή καθώς και για την προώθηση των ΖΥΠ σε μονάδα παραγωγής μεταποιημένης πρωτεΐνης ή για υλικά τα οποία θα οδηγηθούν σε μονάδες βιοαερίου για την παραγωγή ενέργειας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες